“Investeer mee in ibis Waver, tophotel in het centrum van het land. 365 dagen bezetting, directe opbrengsten.”

Welkom, we stellen ons even kort voor.

Wie zijn we?

Creahotels maakt deel uit van een bloeiende Belgische vastgoedgroep met meer dan veertig jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de uitbouw en exploitatie van hotels en stellen onze projecten open voor individuele beleggers. Dat zijn particulieren, maar ook patrimonium- en managementvennootschappen.

Wat willen we onze klanten bieden?

Creahotels wil een alternatieve belegging op de vastgoedmarkt aanbieden. Omdat we zowel de aankoop als de exploitatie verzorgen, gaan we voor een langetermijnrelatie met onze klanten. Die willen op lange termijn hun vermogen uitbouwen zonder klassieke vastgoedzorgen.

Hoe doen we dat?

Door een vernieuwend concept aan te bieden, namelijk investeren in hotelkamers. We gaan resoluut voor exploitatievastgoed, waarbij niet de huurder maar de eigenaar beschermd is. We kiezen locaties met groeipotentieel en blijven betrokken bij de uitbating van het hotel. Zo behartigen we altijd de belangen van onze klanten.

Klassiek vastgoed is al jaren een vaste waarde, maar brengt verschillende problemen met zich mee. Wanbetalingen, huurschade en leegstand komen vaak voor. Wie vastgoed wil zonder de klassieke zorgen, kiest voor hotelkamers.

Waarom kiezen onze klanten voor hotelvastgoed?

“Wanbetalers of leegstand wou ik niet en ik wil zekerheid van mijn huurgeld.”
A. Vercruysse, Marke
“Ik wou graag investeren in vastgoed, maar had geen tijd om huurders te zoeken.”
P. Meerschaut, Waregem
“Ik vertrouw erop dat Accor zorgt voor de meest efficiënte uitbating van het hotel.”
J.-P. Van der Linden
“Aangezien onze spaarcenten niets meer opleveren op de bank, wouden we ons vermogen veilig stellen.”
Familie Taminau, Teune

Investeren in hotelkamers

Steeds meer mensen kiezen voor vastgoed als beleggingsproduct. Het klassieke spaarboekje brengt niets meer op en de beurzen zijn erg volatiel. Klassiek vastgoed is al jaren een vaste waarde, maar brengt verschillende problemen met zich mee. Wanbetalingen, huurschade en leegstand komen vaak voor.
Wie vastgoed wil zonder de klassieke zorgen, kiest voor hotelkamers. Een professionele exploitant neemt immers de uitbating over. Eigenaars delen in de winst van het volledige hotel en hoeven zich van de praktische beslommeringen niets aan te trekken.
Met hotels zijn al veel mensen rijk geworden, denk maar aan de Hilton-familie. Vroeger waren hotelkamers alleen beschikbaar voor grote vermogens. Sinds vijf jaar bestaat het product in België. Het aanbieden van hotelkamers aan particulieren komt overgewaaid uit Amerika.
U koopt een kamer met een notariële akte, die u de zekerheid van vastgoed garandeert. De exploitatie van uw kamer komt in handen van Creahotels, die een franchiseovereenkomst heeft met Accor. Daarna deelt u in de opbrengsten van het volledige hotel, dus ook die van het restaurant, de parking en de seminarieruimtes.
De gemiddelde hotelkamerprijs in België schommelt tussen de 100.000 en 200.000 euro. Het Europese gemiddelde ligt op 250.000 euro. Belgische hotelkamers kunnen dus nog een inhaalbeweging maken. Daarom is dit het juiste moment om te investeren.
Eigenaars delen in de winst van het volledige hotel en hoeven zich van de praktische beslommeringen niets aan te trekken.

Eigenaars delen in de winst van het volledige hotel en hoeven zich van de praktische beslommeringen niets aan te trekken.

In het nieuws

“Steeds meer hotelkamers verkocht als investering”
Het nieuwsblad/ Gazet van Antwerpen, 17/04/2015
“Creahotels neemt Kennedy Hotel in Kortrijk over”
Focus-WTV, 12/11/2015
“Op zoek naar een alternatieve belegging? Koop eens een hotelkamer!”
De Morgen, 17/04/2015
“Een eigen hotelkamer als nieuwste vorm van investering”
Knack, 17/04/2015
“Hotelkamers zijn één van de beste vastgoedbeleggingen op de markt. Wie vastgoed wil zonder de klassieke zorgen, kan geen betere keuze maken.”
Devastgoedgids.be
“Wilt u beleggen? Koop een hotelkamer!”
Deredactie.be(VRT nieuws), 17/04/2015
“Hotelkamers als beleggingsconcept zijn genomineerd voor de beste toeristische innovatie van 2013.”
Toerisme Vlaanderen, Najaar 2013

Heb je vragen en wil je meer details over dit project?

Download de brochure!